Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün hırka görmek

Rüyada yün hırka görmek

Rüyada yün hırka görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dertlerin sonlanacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yün hırka gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz yün hırka görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hoş olaylar yaşayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına inanılır.

Rüyada yün hırka görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün hırka giymek can bulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada lacivert hırka görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bebek hırkası görmek iyi halinin kalmayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada siyah hırka görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi renk hırka görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hırka aramak hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments