Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta yiyip kusmak

Rüyada yumurta yiyip kusmak

Rüyada yumurta yiyip kusmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük başarılara kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yumurta yiyip kusmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada yumurta kusmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta kusmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta yiyip kusmak ondan kazanç elde edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yolculuğa çıkmaya rivayet eder.

Rüyada buğday kusmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Rüyada yağ kusmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından kan kusmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada metal kusmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada az kusmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sorunların ortadan kalkacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments