Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kusmak

Rüyada yumurta kusmak

Rüyada yumurta kusmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ticaret ehli kimse olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta kusmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada çiğ yumurta kusmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta yiyip kusmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta kusmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada metal kusmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bişey kusmak işinden çıkarılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yedikleri kusmak çok uğraş vereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada içip kusmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Rüyada saç kılı kusmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments