Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş taşımak

Rüyada taş taşımak

Rüyada taş taşımak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, düşmanına galip geleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş taşımak gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Rüyada traktörle taş taşımak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük taş taşımak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı taşımak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sırtında taş taşımak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş taşımak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kucağında bebek taşımak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi ölüsünü taşımak varını yoğunu kaybedeceğine, ortaklı işlere girileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, işinde büyük başarılar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments