Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç sarılı yumurta görmek

Rüyada üç sarılı yumurta görmek

Rüyada üç sarılı yumurta görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç sarılı yumurta gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Rüyada çift yumurta sarısı görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada yumurta sarısı pişirmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek mutluluğunun artacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak kul hakkına girmeyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift sarılı yumurta yemek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada üç sarılı yumurta görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yumurta sarısı görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments