Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift sarılı yumurta almak

Rüyada çift sarılı yumurta almak

Rüyada çift sarılı yumurta almak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kararlarına saygı duyulacağına, heveslerinin biteceğine, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada çift sarılı yumurta almak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada çift sarılı yumurta yemek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada çift sarılı yumurta pişirmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift sarılı yumurta almak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işarettir.

Rüyada çift yumurta sarısı görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift yumurta görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada çift yumurta ikizi görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın sarısını görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments