Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içip kusmak

Rüyada içip kusmak

Rüyada içip kusmak iyi hissedeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işarettir.

Rüyada içip kusmak gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Rüyada iç organları kusmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ilaç içip kusmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç organlarını kusmak iş hayatında çok zarar edileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içip kusmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada bira içip kusmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada zehir içip kusmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret eder.

Rüyada içip kusmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada su içip kusmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments