Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedikleri kusmak

Rüyada yedikleri kusmak

Rüyada yedikleri kusmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hakkını alacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına inanılır.

Rüyada yedikleri kusmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Rüyada yedikleri kusmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Rüyada yediğini kusmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yediğin yemeği kusmak işinden ekmeğinden olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işarettir.

Rüyada yediklerini kusmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada yediği eti kusmak muradına eremeyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yediği yemeği kusmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada zehir kusmak hayatını kazanırken keyif alacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç kusmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments