Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta ikram etmek

Rüyada yumurta ikram etmek

Rüyada yumurta ikram etmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta ikram etmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yumurta ikram etmek insanlara iyilik yapmaya, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafire süt ikram etmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafire pilav ikram etmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ikram etmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada vişne suyu ikram etmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada rakı ikram etmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada lokum ikram etmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek ikram etmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments