Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ikram etmek

Rüyada nar ikram etmek

Rüyada nar ikram etmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada nar ikram etmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada cürük nar yemek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva nar görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, her nimetin lezzetine varacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet eder.

Rüyada toplanmış nar görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacından nar koparmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada nar reçeli yemek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada nar yerken görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments