Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek ikram etmek

Rüyada yiyecek ikram etmek

Rüyada yiyecek ikram etmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, gelirinin azalacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada yiyecek ikram etmek gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Rüyada yiyecek ikram etmek ferahlayacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada yiyecek atmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk yiyecekler görmek sevilen bir kişi olunacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek çok büyük paralar kazanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yiyecek yardımı görmek maddi açıdan ferahlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada çok yiyecek görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek depolamak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments