Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum ikram etmek

Rüyada lokum ikram etmek

Rüyada lokum ikram etmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada lokum ikram etmek gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Rüyada birine lokum ikram etmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Rüyada lokum ikram edildiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum ikram etmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada lokum ve ceviz görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, onu isyan noktasına getireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah lokum görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum istemek kazancını bu kişiden elde edeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum şekeri görmek rahat bir hayat sağlayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments