Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yumurtası kırmak

Rüyada yılan yumurtası kırmak

Rüyada yılan yumurtası kırmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, adaletin geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yumurtası kırmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada yılan yumurtası kırmak umutsuz olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, borçlanılacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, zor zamanların sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Rüyada yumurtayı kırmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yemeğe yumurta kırmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içine yumurta kırmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, mal mülk edineceğine işarettir.

Rüyada yumurtaları kırmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yağa yumurta kırmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments