Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta doğurduğunu görmek

Rüyada yumurta doğurduğunu görmek

Rüyada yumurta doğurduğunu görmek hayatının da zorlaşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yumurta doğurduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada yumurta doğurduğunu görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada yumurta doğurmak hayattan bıkmasına neden olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Rüyada erkek doğuracağını öğrenmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare doğurduğunu görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret eder.

Rüyada doğurmuş kadın görmek helal kazanca sahip olunacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada bebeği doğururken görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulur.

Rüyada cenin doğurmak sorumlu tutacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments