Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta doğurmak

Rüyada yumurta doğurmak

Rüyada yumurta doğurmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, eşyaların yenileneceğine, rakiplerin üzüleceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yumurta doğurmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa uyum sağlamanızda fayda var.

Rüyada yumurta doğurmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta doğurduğunu görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada cin doğurmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin ikiz erkek doğurduğunu görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa doğurmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada doğuran kadınlar görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, yüklü siparişler alacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekarın bebek doğurmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada canavar doğurmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments