Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare doğurduğunu görmek

Rüyada fare doğurduğunu görmek

Rüyada fare doğurduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet eder.

Rüyada fare doğurduğunu gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Rüyada farenin doğurduğunu görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada fare doğurduğunu görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada fare doğurmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğuran fare görmek yaşama isteğinin artacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çok rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada dişleri olan bebek doğurmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin doğurduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hayır ve bereketin artmasına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments