Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği doğururken görmek

Rüyada bebeği doğururken görmek

Rüyada bebeği doğururken görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada bebeği doğururken gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada ikiz bebek doğuran birini görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada üçüz bebek doğurduğunu görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki erkek bebek doğurmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Rüyada üç gözlü bebek doğurmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek adımlarını daha sağlam atacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hoş olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ikiz bebek doğurduğunu görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek doğurduğunu ve emzirdiğini görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments