Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta çalmak

Rüyada yumurta çalmak

Rüyada yumurta çalmak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta çalmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Rüyada yumurta çalmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta çalmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işarettir.

Rüyada kara üzüm çalmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, gönül kapılarının açılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf çalmak hem yeni yerler göreceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada cura çalmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanını çaldırdığını görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada saat çalmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, her şeyin sarpa saracağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments