Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cura çalmak

Rüyada cura çalmak

Rüyada cura çalmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada cura çalmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Rüyada cura çalmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para çalmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın çalmakla suçlanmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşından para çalmak rahat geçinerek yaşayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına inanılır.

Rüyada telefon ve cüzdan çaldırmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, adını herkese duyuracağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada keman çaldığını görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para kaybetmek çaldırmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Rüyada terliğini çaldırmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments