Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm çalmak

Rüyada kara üzüm çalmak

Rüyada kara üzüm çalmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kara üzüm çalmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrenmeden tepki vermemelisiniz.

Rüyada kara üzüm çalmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kara çalmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Rüyada yaş kara üzüm görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara üzüm yemek görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm toplamak ve yemek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kara üzüm yemek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kara üzüm görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara üzüm görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments