Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağdayla bıyık almak

Rüyada ağdayla bıyık almak

Rüyada ağdayla bıyık almak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ağdayla bıyık almak gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada ağdayla bıyık almak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bacağına ağda yapmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada kollarına ağda yapmak büyük başarılar elde edeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağdayla bacak almak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sir ağda yapmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, düşmanından kurtulmaya, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ağda yaptığını görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına ağda yaptığını görmek dertlerden kurtulmaya, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yarasını saracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments