Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ağda yaptığını görmek

Rüyada başkasına ağda yaptığını görmek

Rüyada başkasına ağda yaptığını görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ağda yaptığını gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada kendini ağda yaparken görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze ağda yaptırmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanılır.

Rüyada bacağına ağda yaptığını görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada ağda aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, zarara uğrayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başka birine ağda yapmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarına ağda yapmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin ağda yaptığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments