Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağdayla bacak almak

Rüyada ağdayla bacak almak

Rüyada ağdayla bacak almak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yeni işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada ağdayla bacak almak gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada bacağına ağda yapmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada ağdayla bacak almak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağa ağda yaptırmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada bacağına ağda yaptığını görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklara ağda yapmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kazançlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ağda yaptığını görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Rüyada ağda yaptığını görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments