Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına ağda yapmak

Rüyada bacağına ağda yapmak

Rüyada bacağına ağda yapmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada bacağına ağda yapmak gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada bacağına ağda yapmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklara ağda yapmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağa ağda yaptırmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağına ağda yaptığını görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ağdayla bacak almak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendine ağda yapmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalettir.

Rüyada birine ağda yapmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments