Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksük kaybetmek

Rüyada yüksük kaybetmek

Rüyada yüksük kaybetmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Rüyada yüksük kaybetmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada yüksük bulmak düzenin bozulacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı yüksük görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalettir.

Rüyada altın yüksük görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada yüksük çorbası yapmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına yorulur.

Rüyada yüksük çorbası görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yüksük atmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksük görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments