Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksük çorbası görmek

Rüyada yüksük çorbası görmek

Rüyada yüksük çorbası görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada yüksük çorbası gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Rüyada yüksük çorbası görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük çorbası yapmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalet eder.

Rüyada taşlı yüksük görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksük atmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksük görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada yüksük kaybetmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada altın yüksük görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksük bulmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments