Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksük görmek

Rüyada yüksük görmek

Rüyada yüksük görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hükmünün geçmeyeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük gördüyseniz:

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.

Rüyada yüksük bulmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük atmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yüksük görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada taşlı yüksük görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüksük çorbası görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sağlık ve şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüksük görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işarettir.

Rüyada yüksük çorbası yapmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksük kaybetmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments