Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksük atmak

Rüyada yüksük atmak

Rüyada yüksük atmak hanesindeki rızkın da artacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kazancın düşeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksük atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksük atmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, dertlerin dermanının bulunacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksük çorbası yapmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalettir.

Rüyada yüksük kaybetmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hasret gidereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı yüksük görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksük çorbası görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksük görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada altın yüksük görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksük bulmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments