Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksük bulmak

Rüyada yüksük bulmak

Rüyada yüksük bulmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada yüksük bulmak gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Rüyada yüksük bulmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksük görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüksük görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada yüksük atmak saygınlığını yitireceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada taşlı yüksük görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, hoş olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksük çorbası görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada yüksük çorbası yapmak derde ve kedere düşeceğine, hatalarını fark edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada yüksük kaybetmek boş kuruntularla uğraşacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments