Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten manzara seyretmek

Rüyada yüksekten manzara seyretmek

Rüyada yüksekten manzara seyretmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten manzara seyretmek gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Rüyada yüksekten manzara seyretmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına alamet eder.

Rüyada tepeden manzara seyretmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada deniz manzarası seyretmek kişinin şansının artacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada balkondan manzara seyretmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten manzaraya bakmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten manzara izlemek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden manzara izlemek büyük bir servete kavuşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments