Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden inmeye çalışmak

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, ekmeğinin de artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak hasret giderileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, birikmiş parasının olacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments