Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan inmeye çalışmak

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, heveslerinin biteceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, evleneceğinize, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, büyük atılımların yapılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, isabetli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, dünya hayatında huzurlu olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments