Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza düşmek

Rüyada havuza düşmek

Rüyada havuza düşmek kazancın katbekat artacağına, bolluk ve bereketin artacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada havuza düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada havuza düşmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş havuza düşmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık dolu havuza düşmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada su dolu havuza düşmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten havuza düşmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, bir fitne çıkarmaya yorulur.

Rüyada havuz düşmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada havuzun içine düşmek makamının yükseleceğine, başarılarını arttıracağına, hayallerine ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments