Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu havuza düşmek

Rüyada su dolu havuza düşmek

Rüyada su dolu havuza düşmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada su dolu havuza düşmek gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Rüyada su dolu havuza düşmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Rüyada balık dolu havuza düşmek bekarsa evleneceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada içi su dolu havuz görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada su dolu havuz görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kendisini işine veremeyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu havuza girmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments