Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten bardak atmak

Rüyada yüksekten bardak atmak

Rüyada yüksekten bardak atmak iyi geçiminin devam edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kolay yollardan kazanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten bardak atmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Rüyada yüksekten bardak atmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan bardak atmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam bardak atmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırık bardak atmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulur.

Rüyada denize bardak atmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada birini yüksek yerden atmak zamanla daha çok para elde edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kediyi yüksekten atmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments