Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi balık tutmak

Rüyada mavi balık tutmak

Rüyada mavi balık tutmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, işinin yoluna gireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada mavi balık tutmak gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Rüyada mavi balık tutmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada göl kenarında balık tutmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada balık elle balık tutmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sıkıntıların biteceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon balığı tutmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı suda balık tutmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada açık denizde balık tutmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, başarıyla geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments