Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı öldürmeye çalışmak

Rüyada balığı öldürmeye çalışmak

Rüyada balığı öldürmeye çalışmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, onların güvenini sarsacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Rüyada balığı öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Rüyada balık öldürmeye çalışmak borcunun çok olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada balığı öldürmeye çalışmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık avlamaya çalışmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işaret eder.

Rüyada denizde balık tutmaya çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak zor zamanların böylece geride kalacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını öldürmeye çalışmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada karısını öldürmeye çalışmak yeni iş kapılarının açılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments