Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak

Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak

Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir iş bulacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan bir yakınını ölmüş görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayır işleri yapacağına yorulur.

Rüyada yaşayan birinin hayalini görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada yaşayan birini öldüğünü görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan birinin öleceğini duymak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yaşayan babanın öldüğünü görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan birini hasta görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayatının zorlaşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments