Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını öldürmeye çalışmak

Rüyada babasını öldürmeye çalışmak

Rüyada babasını öldürmeye çalışmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada babasını öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada babasını öldürmeye çalışmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada babayla çalışmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada örümcek öldürmeye çalışmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada köpeği öldürmeye çalışmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırkayak öldürmeye çalışmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalet eder.

Rüyada bir insanı öldürmeye çalışmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini öldürmeye çalışmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt öldürmeye çalışmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments