Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir tepeden inmek

Rüyada yüksek bir tepeden inmek

Rüyada yüksek bir tepeden inmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Rüyada yüksek bir tepeden inmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zorluklarının biteceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tepeden inmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet eder.

Rüyada karlı tepeden inmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tepeden inmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik tepeden inmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada tepeden koşarak inmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada tepeden aşağı inmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments