Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa sarmak

Rüyada balığa sarmak

Rüyada balığa sarmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada balığa sarmak gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada balığa sarmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalettir.

Rüyada başa sarık sarmak dara düşeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yün ip sarmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazı sarmak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kara lahana sarmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada birinin yarasını sarmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada karınca sardığını görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet eder.

Rüyada beline kuşak sarmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments