Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazı sarmak

Rüyada pazı sarmak

Rüyada pazı sarmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kimseden korkmayacağına, işlerinde verimin artacağına yorulur.

Rüyada pazı sarmak gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada pazı sarmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada pazı yemek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada pazı pişirmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazı yaprağı görmek yanlış adımlar atacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazı dolması yemek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazı görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, bolluk ve bereket göreceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil pazı görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işarettir.

Rüyada pazı dikmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, büyük sorunların yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments