Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıya uçmak

Rüyada yukarıya uçmak

Rüyada yukarıya uçmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kişinin afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada yukarıya uçmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Rüyada yukarı uçmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, fakirlikten kurtulmaya, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işaret eder.

Rüyada yukarıya uçmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yukarı doğru uçmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada yerden yukarı uçmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, elinin döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarı atlamak çirkin iftiralara uğrayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rampa yukarı çıkmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, canının sağ olacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments