Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden yukarı uçmak

Rüyada yerden yukarı uçmak

Rüyada yerden yukarı uçmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hane içine ay doğacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden yukarı uçmak gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Rüyada yerden yukarı uçmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru uçmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıya uçmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Rüyada yukarı uçmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, her zaman çok mutlu olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden yukarı yükselmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden gökyüzüne uçmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments