Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı görmek

Rüyada yorganı görmek

Rüyada yorganı görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, gönül kapılarını açacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, stresten uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yorganı gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada dürülü yorgan görmek gelirinin de artmayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yorgan dikmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Rüyada ölüye yorgan vermek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada yorgan yıgmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine inanılır.

Rüyada yorganı yıkamak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganı kesmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz yorgan görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan dikmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments