Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bluz ütülemek

Rüyada bluz ütülemek

Rüyada bluz ütülemek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bluz ütülemek gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada bluz ütülemek ayrıcalık elde edeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hem dua alacağına alamet eder.

Rüyada başörtü ütülemek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek ütülemek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, hırpalanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dantel ütülemek bir sıkıntıya girmeye, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada ütü ütülemek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elbise ütülemek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada mendil ütülemek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments