Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini sökmek

Rüyada dişlerini sökmek

Rüyada dişlerini sökmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, isteklerinin erteleneceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini sökmek gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Rüyada alt diş sökmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, onlara değer vereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada diş sökmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, rahat nefes alınacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük diş sökmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Rüyada azı diş sökmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin sökmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dişlerini sökmek sevinç ve mutluluğa, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan diş sökmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet eder.

Rüyada kendi dişlerini sökmek güzel günler yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments