Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ilmek

Rüyada yorgan ilmek

Rüyada yorgan ilmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, üzüntülerin daha da artacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan ilmek gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yorgan ilmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka ilde olmak doğru yatırımlar yapacağına, darda kalacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir ilde olmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada ilmek kaçırmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada ilmek atmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yorgan örtmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada mor renk yorgan görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, bir ortaklık kurulacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments