Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ilde olmak

Rüyada başka ilde olmak

Rüyada başka ilde olmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka ilde olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, borçların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada başka bir ilde olmak malların çoğalacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başka ilde olmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ilmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ilmek kaçırmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yeni yollara girileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ilmek atmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada başka birinin tayininin çıktığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, konfor içinde yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin evine girmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments