Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca görmek

Rüyada yonca görmek

Rüyada yonca görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada yonca gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Rüyada üç yapraklı yonca görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada yonca tohumu görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada yonca sulamak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört yapraklı altın yonca görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yonca balyası görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yonca tarlası görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yonca görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yonca biçmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments